ZADELBOMEN

Traditie ontmoet innovatie

TOPKWALITEIT
SERVICE
HANDGEMAAKT
ITALIAANS LEER

WAAROM EQUIPE ZADELS

Selleria Equipe creƫert echte edelstenen van opperste vakmanschap. Elk zadel wordt gerealiseerd door deskundige handen die, met meesterlijke toewijding, de grondstof vormen en naaien die voldoet aan elke speciale behoefte aan maatwerk.

Selleria Equipe combineert deze geest van vakmanschap met een geweldig ontwerp en materiaalinnovatie, gedemonstreerd door de revolutionaire koolstofvezel.

E-Carbon
Traditie ontmoet innovatie:
Uit een combinatie tussen de geest van vakmanschap en de roeping van Selleria Equipe voor innovatie, is de E-Carbon-lijn van zadels geboren, een voorbeeld van de uitmuntende voortreffelijkheid van Italiaans ambacht en een echt juweeltje in geavanceerde technologie. De kern van E-Carbon zadels is de laminaire zadelboom in koolstof- en drie-composietvezels, die zorgen voor hun uitstekende technische prestaties en die kunnen worden gepersonaliseerd in vorm en dikte, evenals worden uitgerust met de uiterst effectieve DSB (Damping System EQ Bridge) schokabsorberend systeem.

Gefabriceerd met speciale high-tech apparatuur die zijn lijnen definieert, kan de zadelboom beschikken over een werkelijk superieure productieprecisie. Bovendien is koolstof een materiaal dat bekend staat om de voordelen die het biedt in constructieve precisie, lichtheid en stevigheid.

Dit zijn mechanische prestaties die verder worden verbeterd door diversificatie in de materiaalsamenstelling van de zadelboom in zijn twee voorste en achterste secties om te voldoen aan de twee respectieve vereisten van stijfheid en flexibiliteit, en door het innovatieve schokabsorberende systeem dat comfort en prestaties verbetert , ten voordele van die zeer speciale "afstemming" tussen paard en ruiter.
Platinum
Verfijnde elegantie voor maximaal comfort.
Traditie, extreme zorg voor detail, een passie voor schoonheid, een precieze selectie van Italiaanse en Franse tophuiden en leer, zijn allemaal samengevoegd om de zadelboom in beukenhout elegant te "kleden".

Vervaardigd in meerdere lagen en gevormd door een stoomproces, is de zadelboom versterkt met speciaal staal om zijn sterkte en elasticiteit te beschermen, volgens de meer traditionele canons van groot ruiterzadel.

Platinum zadels zijn ontworpen om ruiters op alle niveaus te laten presteren met volledige respect voor het welzijn van hun mount, terwijl ze verzekerd zijn van maximale precisie in hun houding.
Theoreme
Stijl tot dienst van het welzijn.

Een embleem van zelfverzekerde elegantie. Theoreme zadels zijn gemaakt in koeienhuid en
personaliseerbaar en zijn uitgerust met een zadel boom in synthetisch materiaal dat de voorkeur geeft aan
zit van de ruiter, zich perfect aanpast aan de vorm van het paard.
Emporio
Elegante essentie voor elke behoefte.
De Emporio-lijn bestaat uit standaard zadels, gemaakt in koeienhuid met een boom in synthetisch materiaal.

Een essentiƫle esthetische lijn, ondergeschikt aan extreme technische functionaliteit, gericht op elke behoefte van paard en ruiter.

Vakmanschap in beeld

NEEM CONTACT OP

Equipe zadels/Xenasport

De Smidse 21
6931 KJ  WESTERVOORT

Telefoon: +31 6 53325586
Email: info@equipezadels.nl

KvK: 54104831
BTW-nummer: NL002443342B89

Maak een afspraak