SPRINGZADELS

Voor optimale perfectie

TOPKWALITEIT
SERVICE
HANDGEMAAKT
ITALIAANS LEER

Het is erg belangrijk dat het springzadel de juiste pasvorm heeft. Met het juiste springzadel kan uw paard de sprong goed nemen. Om deze reden maakt Equipe Zadels alle springzadels op maat indien nodig. Hiermee voorkomt u ernstige blessures. Het juiste springzadel kiezen is een zorgvuldige taak. De springzadels uit het assortiment van Equipe Zadels zijn gemaakt van kalfsleer. Van recreatief tot topsport. U kunt bij ons terecht voor springzadels voor verschillende niveaus. Bij Equipe Zadels is een uitgebreid assortiment springzadels verkrijgbaar. Equipe Zadels gaat voor technische perfectie.
Hieronder een greep uit het assortiment springzadels.

Zadelpasservice
EK EVO SPECIAL
Ecarbon

Zadel van kalfsleer met een E-Carbon zadelboom, deze is licht van gewicht en te personaliseren in dikte en vorm. De EK GO special heeft het dieptepunt in het midden van het zadel.
Vanaf € 4.000,-
EK 26 SPECIAL
Ecarbon

Het Equipe springzadel EK26 Special is een kwaliteitsvol zadel. Een zadel gemaakt van kalfsleer, het zadel heeft een half diepe zit en is momenteel het meest verkochte model. Dit komt met name door de balans die de ruiter in dit zadel krijgt, naast een perfecte beenligging waardoor een optimale communicatie tussen ruiter en paard ontstaat.
Vanaf € 4.000,-
SPECIAL ONE SPECIAL
Ecarbon

Exclusief zadel in het fijnste kalfsleer met carbon boom. Sportief model voor de rijder die gemakkelijk uit het zadel wil komen. Minder ondersteuning maar helpt de ruiter zijn evenwicht te vinden. Zitpunt verder vooruit.
Vanaf € 4.000,-
EK GO SPECIAL
Ecarbon

Met zijn zit in het midden van het zadel biedt de EK GO-rijder een perfecte balans, zowel in het zadel als in de verlichte zitl. Het zadel heeft een kort draagvlak en is geschikt voor veel paarden, zelfs die met een kortere zadelpositie.

Vanaf € 4.000,-
SYNERGY SPECIAL
Theoreme

Kunststof boom gebogen. Kan worden besteld met of zonder kalfsleer op de covers. Diepe zit.
Vanaf € 2.900,-
EXPRESSION SPECIAL
Theoreme

Kunstof boom. Betaalbaar zadel met of zonder kalfsleer. Zitpunt verder vooruit.
Vanaf € 2.300,-

Springzadel in beeld

NEEM CONTACT OP

Equipe zadels/Xenasport

De Smidse 21
6931 KJ  WESTERVOORT

Telefoon: +31 6 53325586
Email: info@equipezadels.nl

KvK: 54104831
BTW-nummer: NL002443342B89
Maak een afspraak